Záhradu snov ozdobia doplnky - vyskúšajte tieto

Mnohé z nás už vkročili do záhradky či na balkón, kde treba pripraviť všetko na príchod jari.

01.04.2020 13:52
Záhradu snov ozdobia doplnky - vyskúšajte tieto Foto:
Záhradu snov ozdobia doplnky - vyskúšajte tieto
debata

Pripraviť si záhony, ktoré sa nám odmenia rozkvitnutými „lánmi“ tulipánov či narcisov, zasadiť do črepníkov cibuľky a čakať kým rozkvitnú krásne muškáty alebo begónie. A to všetko môže byť teraz ešte príjemnejšie a zaujímavejšie. Okrem kvetín je totiž dôležité aj to, v čom ich máme umiestnené. Inšpirujte sa teda našimi radami a vyberte si z ponuky, ktorú nájdete v obchodoch pod značkou Tchibo:

Súprava na pestovanie byliniek
Vanička s tromi kvetináčmi, semenami a záhradníckym substrátom. Kompletná súprava so semenami bazalky, pažítky a petržlenovej vňate. S otvormi pre odtekanie vody, vhodné do interiéru aj exteriéru.

Zavlažovacie kužele
Priebežne zavlažujú pôdu. Ušetria Vám každodenné zalievanie – náplň vystačí na tri až päť dní. Kužele sa jednoducho naplnia vodou a zapichnú do hliny v blízkosti rastliny. Z terakoty.

Závesné vedierka na kvetiny
Dajú sa jednoducho pripevniť na balkónové zábradlie. Vedierka z pozinkovaného kovu s povrchom upraveným práškovou farbou – odolné proti vplyvom počasia a proti UV žiareniu. S otvorom pre odtok vody. Háčiky je možné odobrať a vedierka používať ako bežné kvetináče. V červenom alebo krémovom dizajne.

Silikónové kvetináče
Ohybné, nerozbitné a odolné proti mrazu a poveternostným vplyvom. Prispôsobia sa aktuálnemu okoliu a všade dobre zapadnú. Vyzerajú ako hlinené. S otvorom pre odtok vody.

Text: lp, pre Žena.Pravda.sk
Foto: TCHIBO

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Newsletter

Ako na úrodnú záhradu?

My to vieme!

Prihláste sa na odber newslettera a získajte tie najlepšie záhradnícke tipy od odborníkov!

Odoberať novinky
Kalendár záhradkára
január február marec
apríl máj jún
júl august september
október november december