Šikovné dekorácie pre váš balkón

-bn- v spolupráci s Tchibo pre Žena.Pravda.sk | 23.03.2012 17:40
Šikovné dekorácie pre váš balkón Foto: ,
Šikovné dekorácie pre váš balkón
Spríjemntite si posedenie na balkóne zaujímavými novinkami, inšpirujte sa v našej galérii.

Bude jar! Všetkým, ktorí túžia po čerstvom vzduchu, ponúka spoločnosť Tchibo veľký výber príslušenstva pre záhradu, balkón alebo terasu. A to bez ohľadu na veľkosť vášho  obľúbeného kútika pod šírym nebom. Vyberte si zo zaujímavých maličkostí, ktoré spríjemnia vaše posedenia na terase či balkóne. V predaji v Tchibo obchodoch v týždni od 27. marca 2012.

**Šablóny na tvarovanie krušpánu 2 ks  **
Na jednoduché tvarovanie krušpánu a iných drevín. Každá šablóna sa skladá z 2 pologúľ. Ľahko sa nasadzuje a zapína sa svorkami. V súprave Ø 20 a 30 cm. Z pozinkovaného kovu odolného proti poveternostným vplyvom.
Tchibo, 19,95 Eur

Solárna stolná lampa s LED
So zabudovaným solárnym článkom. Vďaka senzoru sa automaticky sa aktivuje pri stmievaní. S vypínačom vnútri a 1 LED s teplým bielym svetlom. Výška 16 cm. Z terakoty – lampa je odolná proti poveternostným vplyvom.
Tchibo, 15,95 Eur

**Solárny lampión s LED **
Napájaný integrovaným solárnym článkom – šetrí energiu a chráni životné prostredie. Automaticky sa aktivuje, keď sa začne stmievať. Ušľachtilá oceľ s textilným tienidlom odolná proti poveternostným vplyvom. Vypínač sa nachádza na spodnej strane. Oranžový alebo žltý.
Tchibo, 11,95 Eur

Text: -bn- v spolupráci s Tchibo pre Žena.Pravda.sk
Foto: tchibo, Shutterstock