Všetci do záhrady!

Vážené čitateľky a čitatelia, dnes vám predstavujeme ďalšiu novú prílohu denníka Pravda. Špeciál Záhrada a hobby bude vychádzať vždy prvú stredu v mesiaci.

07.04.2021 06:00
debata

Odteraz teda dostanete každú stredu iný špeciál – druhý týždeň v mesiaci to sú Financie, po nich Auto & Tech a napokon Dobré zdravie. Ak bude mať mesiac o jednu stredu navyše, ponúkneme Užitočnú Pravdu či inú mimoriadnu tematickú prílohu.

Aj najnovšia novinka Záhrada a hobby bude najmä praktická a užitočná. Nájdete v nej zrozumiteľné rady, návody, ale aj tipy a triky skúsených odborníkov. Apríl je čas výsevu, výsadby, presádzania aj rezu, a tak dnešná téma mesiaca nemohla byť iná ako zakladanie novej úrody. Pravidelnou rubrikou bude aj kalendár prác záhradkára, ktorý vám vždy pripomenie, čo nezmeškať v okrasnej, ovocnej či zeleninovej záhrade. Venujeme sa i kvetom a prebúdzaniu trávnika po zime. V rubrike sezóna nájdete recepty na dobroty z toho, čo práve dozrieva, je čerstvé, a teda najlepšie.

Príloha má ambíciu byť príjemnou spoločníčkou, na ktorú sa vždy tešíte. Spolu s ňou vám dnes predstavujeme aj náš nový web Záhrada.pravda­.sk. Veríme, že sa vám príloha i web budú páčiť. Tešíme sa na vaše ohlasy a námety.

Jar sa začína, tak s vášňou do záhrady!

Záhrada a hobby

Už dnes štartuje nový web Záhrada.pravda.sk a v denníku Pravda zároveň vychádza nová mesačná špecializovaná príloha pre všetkých, ktorí majú radi záhradu.

titulka zahrada

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Newsletter

Ako na úrodnú záhradu?

My to vieme!

Prihláste sa na odber newslettera a získajte tie najlepšie záhradnícke tipy od odborníkov!

Odoberať novinky
Viac na túto tému: #záhradkári
Kalendár záhradkára
január február marec
apríl máj jún
júl august september
október november december