Vyhrajte novú kosačku v hodnote 599 €

O kosenie trávnika sa staráme každý inak. Niekto robotickou kosačkou, niekto tou normálnou, niekto kosou a niekto kozou.

03.08.2022 07:00
debata
Foto: Canva
kosačka

Ak vás váš pomocník na kosenie už neposlúcha, alebo máte náladu na zmenu, máme pre vás súťaž, v ktorej môžete vyhrať benzínovú kosačku VILLAGER FALCON 4111 H od partnera IBO.

Kosačka je skvelo vybavená a poskytuje 4 funkcie, ktorými sú kosenie trávy, mulčovanie trávy, bočné vyhadzovanie a zber trávy do veľkého zberného koša s objemom 60 litrov. Výška kosenia je jednoducho nastaviteľná v 6 rôznych polohách od 2,2 do 8 centimetrov.

Skelet kosačky je vyrobený z vysoko odolnej ocele. Pojazdová kosačka VILLAGER poskytuje komfortné a pohodlné ovládanie. Kolesá stroja sú dostatočne veľké, predné majú priemer 20 cm, zadné až 28 cm. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte spoľahlivý stroj s dlhou životnosťou, nadštandardnou 3 – ročnou zárukou, ale aj odborný, profesionálny záručný aj pozáručný servis.

Podmienky sú jednoduché. Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku formou SMS a ste v žrebovaní.

Čo nenájdete na e-shope IBO?

A) poľovnícke potreby

B) kozmetiku

C) záhradnícke potreby

Pošlite SMS na číslo 6663 v tvare: PRAVDA(medzera)ZAH­RADA(medzera)SPRÁV­NA ODPOVEĎ do 17. augusta 23.59 a ste v žrebovaní. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky.

odkaz
ibo logo
debata chyba
Newsletter

Ako na úrodnú záhradu?

My to vieme!

Prihláste sa na odber newslettera a získajte tie najlepšie záhradnícke tipy od odborníkov!

Odoberať novinky
Kalendár záhradkára
január február marec
apríl máj jún
júl august september
október november december