Pokračovanie článku: Dekorácie, ktoré ešte stihnete: Skrášlia vianočný stôl, vchodové dvere, okenný parapet a poslúžia aj ako milý darček

Foto: Stars for Europe
vianočné dekorácie, postup

Hravé lepenie nielen pre deti

Vianočné pečivo sa bez nich nezaobíde, no oriešky sú skvelé aj na tvorenie a dekorovanie. Dlho vydržia krásne, preto sa môžu využívať ako praktické ozdoby pri tvorbe nápaditých doplnkov s harmonickou zmesou materiálov.

V tomto prípade budete potrebovať kvetináč z terakoty alebo kameniny (lepšie na ňom drží lepidlo z tavnej pištole, než na plaste) zmes orieškov, hviezdičky badiánu, drobné šišky, napríklad smrekovcové, a ak máte tú možnosť, tak táto kombinácia veľmi pekne ukáže doplnená o drobné sukulenty, napríklad skalnice.

Foto: Stars for Europe
vianočné dekorácie, postup

Postup tvorby je jednoduchý a zvládnu ho aj staršie deti, ktoré už vedia pracovať s tavnou pištoľou. Na povrch kvetináča stačí postupne priliepať nachystaný materiál a tvoriť farebnú mozaiku.

Foto: Stars for Europe
vianočné dekorácie, postup
vianočná ruža, vianočná hviezda, prýštec najkrajší Čítajte viac Pestovatelia odhalili tajomstvo krásne vyfarbených vianočných ruží a pridali rady, aby vám vydržali dlhé mesiace

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Newsletter

Ako na úrodnú záhradu?

My to vieme!

Prihláste sa na odber newslettera a získajte tie najlepšie záhradnícke tipy od odborníkov!

Odoberať novinky
Viac na túto tému: #Vianoce #Vianočná ruža #Návody #urob si sám #DIY #vianočné dekorácie
Kalendár záhradkára
január február marec
apríl máj jún
júl august september
október november december