Ktorú zeleninu vám predurčili hviezdy podľa znamenia? Tipnite si, či by ste mali pravidelne jesť mrkvu alebo radšej zeler

Veríte na charakteristiky podľa znamení zverokruhu? Čítate horoskopy? Akú váhu dávate týmto informáciám v rámci bežného života?

25.11.2023 14:00
znamenie zverokruhu, Panna, Ryby, Váhy, Lev Foto:
debata (3)

Hneď na úvod sa musím priznať, že nie som priaznivcom horoskopov. Touto cestou sa ospravedlňujem všetkým, ktorí sa vyznajú v, pre mňa neznámych veciach a vedia o pohybe planét a vplyvu jednotlivých znamení zverokruhu na povahu a život človeka ďaleko viac než ja.

Chcem k vám byť úprimná a priznať, že sama neviem, čo si mám o nasledujúcom texte myslieť. Poňala som ho ako určitý experiment. Skúsila som, či výstup, ktorý dostanem, bude mať aspoň nejaký prienik s reálnym životom, ktorý žijem. A tak som sa spýtala umelej inteligencie (AI) na to, ktorú zeleninu by som s prihliadnutím na znamenie zverokruhu mala naozaj často zaraďovať do svojho jedálneho lístka.

Prezradím vám, že som Kozorožec a odpoveď AI ma ozaj prekvapila. Odporučila mi totiž špargľu, ktorú nemám rada, no i špenát, ktorý zbožňujem. Keď som sa však zamyslela nad jej vysvetlením tohto výberu, musela som uznať, že v niečom má predsa len pravdu.

Ak ste Kozorožec rovnako ako ja, posúďte, či sa umelá inteligencia do vašej charakteristiky aspoň trochu trafila: „Pracovitý a disciplinovaný Kozorožec je vždy zameraný na svoje ciele. Toto pozemské znamenie je tradičné a realistické. Špargľa podporuje koncentráciu a špenát posilňuje energiu.“

Foto: DALL-E/Michal Sedláček
znamenie zverokruhu, Kozorožec

Prosím, berte tieto informácie ako zaujímavé spestrenie. Sama premýšľam nad tým, ako veľmi sú relevantné a viem, že uverejnením sa dostávam na veľmi tenký ľad nepochopenia, no uvítam konštruktívnu debatu k téme: Sedí na vás charakteristika, ktorú vytvorila umelá inteligencia (AI) v rámci znamení zverokruhu a je zelenina, ktorú vám odporučila tou, bez ktorej si váš jedálny lístok neviete predstaviť?

Pozrite sa, ktorá zelenina podľa AI najlepšie korešponduje s vaším znamením zverokruhu

Baran

Dynamický a impulzívny Baran často vedie a nie je mu cudzie riskovať. Je známy svojou odvahou a energiou, má tendenciu ísť priamo za tým, čo chce. Špenát je bohatý na železo, ktoré dodáva energiu, a reďkovka môže pomôcť stimulovať vašu prirodzenú odvahu.

Foto: DALL-E/Michal Sedláček
znamenie zverokruhu, Baran

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Newsletter

Ako na úrodnú záhradu?

My to vieme!

Prihláste sa na odber newslettera a získajte tie najlepšie záhradnícke tipy od odborníkov!

Odoberať novinky
Viac na túto tému: #zelenina #horoskop #znamenia zverokruhu
Kalendár záhradkára
január február marec
apríl máj jún
júl august september
október november december